![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
خیر
2021-09-12 17:26:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ریز نمرات
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #Toronto [ریز نمرات] دانشگاه
Following conditions must be satisfied: Submit official undergraduate transcript (hard copy, sealed by the institution) with translation منظور همان ریز نمرات فارسی است؟ هارد کپی منظورش ارسال نسخه فیزیکی نیست که؟
2021-08-29 10:18:00 #Toronto [ریز نمرات] دانشگاه
از کسانی که ویزاشونو سابمیت کردن یا اینکه پاس ریکوئست شدن مدارکی که برای ویزای مقطع ارشد لازمه اصل دانشنامه لیسانس و ریز نمرات هم لازمه یا نه؟؟؟؟؟
2021-08-30 03:55:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
، اینجا کسی تجربه این را دارد که از طریق سازمان مرکزی دانشگاه ازاد، ریز نمرات لیسانس و ارشد را بصورت رسمی برای دانشگاه ارسال کند؟ فرایندش چطوریه؟
2021-08-31 04:56:00 #Montreal [ریز نمرات] دانشگاه
، با چه پستی از ایران باید ریز نمرات فرستاده بشه به دانشگاه؟
2021-09-01 13:52:00 #Montreal [ریز نمرات] دانشگاه
من می خوام برای یک دوره post graduate اقدام کنم و در ریکوایرمنتها فقط مدرک دانشگاهی و نمره زبان رو نام برده آیا نیازی به ریز نمرات نیست؟ و همچنین رشته ای که می خوام اقدام کنم مرتبط به سابقه کارم هستش چه مدرکی رو باید بزارم؟ ممنون
2021-09-03 00:13:00 #Ontario [سابقه کار] دانشگاه
موقع ارسال ایمیل و سی وی به اساتید نیاز هست ریز نمرات هم بفرستیم؟
2021-09-03 06:56:00 #Vancouver [ریز نمرات] دانشگاه
و عرض ادب برای ترجمه مدارک آیا ترجمه دیپلم و ریز نمرات دبیرستانم لازم هست یا مدارک و ریز نمرات دانشگاه کفایت می کند؟
2021-09-04 02:12:00 #Saskatoon [ریز نمرات] دانشگاه
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #Halifax
، اینجا کسی تجربه این را دارد که از طریق سازمان مرکزی دانشگاه ازاد، ریز نمرات لیسانس و ارشد را بصورت رسمی برای دانشگاه ارسال کند؟ فرایندش چطوریه؟
2021-08-31 04:56:00 #Halifax
یکی از اساتید آلبرتا جواب ایمیلم ریز نمرات لیسانس و ارشد رو خواسته و من دارم برای دکتری مجدد اپلای میکنم و دقیقا توی ایمیل گفتم که دکتری مجدد میخوام اپلای کنم معدل لیسانس من اصلا خوب نیست ولی رزومه ارشد و دکتریم بیش از حد معمول خوبه این که برای اولین ارتباط ریر نمرات لیسانس رو ببینه احتمالا کلا ریجکتم میکنه نه؟
2021-09-29 12:32:00 #Halifax
دارم برای آزاد سازی مدرک لیسانس اگه همزمان دانشجوی ارشد هم باشی باید اول از ارشد انصراف بدی بعد لیسانس رو آزاد کنی ؟ امروز دانشگاه اینو به من گفتن میخواستم بدونم همیشه اینجور بوده ؟
2021-09-07 06:23:00 #Halifax
من برام شبهه ایجاد شده دربارهی اینکه مدرک اثبات تمکن مالی رو دانشگاه هم موقع پذیرش میخواد یا فقط برای سفارت خونست و بعد از پروسه اپلای؟
2021-08-31 04:48:00 #Halifax
برای بیمه دانشگاه به صورت اتوماتیک مشمول حال دانشجویان می شه یا باید جای ثبت نام کنیم؟چون از شهریه داره کم می شه.ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید
2021-08-31 19:48:00 #Halifax
، من کارنامه لیسانسمو دانشگاه بهم فارسی داد و با توجه به اینکه مدرکمو آزاد نکردم روش هیچ مهر و امضایی هم نیست الان من اگر اینو ترجمه غیر رسمی کنم میتونم باهاش برای اتاوا اپلای کنم؟ بنظرتون کارنامه فارسی رو بفرستم برای graduate office ازشون بپرسم که اگه اینو به انگلیسی ترجمه غیر رسمی کنم میتونم اپلای کنم یا نه؟
2021-09-07 04:16:00 #Halifax
من عطیه هستم ?ازانی که مستر رشته اقتصاد می خونن و فاند گرفتن چندتا سال ۹۵ از دانشگاه الزهرا با معدل هجده و هفت صدم در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شدم الان می خوام برای ارشد اقدام کنم سوالامو می پرسم و ممنون می شم راهنماییم کنین ۱ امکان گرفتن فول فاند هست؟ ۲ اگر آره، کدوم اساتید این فاندو می تونن به دانشجو خارجی بدن؟ ۳ برای جلب نظر استاد و ترقیبش به انتخاب من، چه چیزهایی رو توصیه می کنین توی انگیزه نامه و ایمیل اولم بگم؟ و سوال آخر: توی این پنج شش سال بعد از فارغ التحصیلی، ارشد زبان انگلیسی گرفتم
2021-09-01 07:39:00 #Halifax